Kudan Institutes japanska språkskola  >  Skolaktiviteter, Utbyte, Boende

Japanska kurs

Skolan liv

  Förfrågan  Ansökan

Skolaktiviteter, Utbyte, Boende

 

Var med i skolaktiviteter

Intensive Course

Vi har regelbundet skolaktiviteter (till exempel; åka till Tokyo Disneyland, Hakone, skidresa, sporter, grillfester osv) Det finns många aktiviteter för dig att välja bland!

Foto

Tea Ceremony

Tea Ceremony

Wearing Kimono

Wearing Kimono

Calligraphy

Calligraphy

Trip to Hakone

Trip to Hakone

Mt Takao Hiking

Mt Takao Hiking

Cokking Class

Cokking Class


Utbyte med Japaner

Intercambio cultural

På skolan finns många elever av olika nationaliteter, men de enda japanerna är lärarna. Det är inte så lätt att skaffa vänner i din åldersgrupp, och vi tycker det är synd om du åker hem utan att ha skaffat japanska vänner. Vår skola erbjuder ofta tillfällen att få träffa högskole- och universitets studenter, samt affärsmänniskor. Till exempel att åka på högskola eller universitet, grillfester, lekar, småprat, bowling, té ceremonier, kalligrafi och så vidare.


Boende

Home stay

Home stay

Home stay är en av de mest ideella sätten att lära sig om Japan, japansk livsstil och japansk kultur, allt direkt från en värdfamilj. Och eftersom eleverna får mycket tid till att prata med värdfamiljen är det garanterat att du blir bättre på japanska snabbare. Alla våra värdfamiljer är noggrant utvalda av vår personal genom hemintervjuer. Vi har för tillfället runt 300 aktiva värdfamiljer i vårt program. Alla våra familjer har blivit valda baserat på att de uttryckt att de vill dela sin kultur med utländska studenter.

Privat studentrum

Dormitorios Privados

Det finns många privata studentrum (Guest Houses) för utlänningar tillgängliga.

このウェブサイト上の文章、映像、写真などの著作物の全部、または一部を了承なく複製、使用することを禁じます。

Copyright © 九段日本文化研究所 日本語学院(Kudan Japanese Language School) 2018 All Rights Reserved.